Mathie Dreesen, 07-09-2020

Start nieuwe seizoen, ondanks corona.

Komend weekend start het nieuwe seizoen, ondanks corona. Het zal echter een seizoen worden als nooit voorheen. Uit respect voor iedereen, rekenen we als club, op jullie allen begrip en inzet om nodige corona maatregelen strikt uit te voeren. Voor het overige, wensen we allen een sportief seizoen toe met veel succes. En vooral veel plezier! 
Mathie Dreesen, 14-03-2020

Corona virus slaat toe !

Tot onze spijt moeten we meedelen dat de Griekse eetdag van zo 15/3 zal worden uitgesteld. Ook alle competitiewedstrijden en trainingen zijn afgelast tenminste tot 3 mei. De club zal zolang gesloten zijn voor alle activiteiten ! 
Mathie Dreesen, 08-03-2020

Zondag 15 maart Griekse eetdag !

Naar jaarlijks gewoonte is het volgende zondag (15/3) Griekse eetdag in zaal Esperanza tvv onze klub. Je kan zowel 's middags als 's avonds heerlijk eten. Ook dit jaar kan deze weer doorgaan door de tomeloze inzet van ons feestcomité en de moeder van Ester. Alvast bedankt. 
We kijken er alvast naar uit. Zorg dat je erbij bent!
Mathie Dreesen, 22-02-2020

Hieringe biete deze woonsdig 26/2 !!!

Zoe als elk joar, auch deze woonsdeg hieringe biete in de klub!!!
Zörrig dat ze der auch bes !!!
Vanaaf een oor of ach. Alaaaaaaaf !
Mathie Dreesen, 13-01-2020

Nieuwjaarsreceptie op Zo 19/1

Aan alle leden en vrienden van onze tafeltennis club een gezond en gelukkig 2020 toegewenst namens het hele bestuur !
Moge jullie in het nieuwe jaar veel sportieve vreugde beleven.
De nieuwjaarsreceptie vindt plaats op Zo 19/1 vanaf 14u 
We gaan eerst wandelen in Gellik en vanaf 15u is er een drankje en een hapje. 
Allen hartelijk welkom !

Het Jevota Bestuur.
Mathie Dreesen, 18-12-2019

Prov Kampioenschappen 1ste maal te Lanaken

Op zaterdag 4/1 en zondag 5/1 zullen de provinciale kampioenschappen tafeltennis te Lanaken, in SportOase, plaats vinden. Je kan je inschrijven op de lijst die uithangt in de klub , maar ook op de site van VTTL. Schrijf je zeker in ! 
Voor dit event zijn we nog op zoek naar helpers op vrijdag, zaterdag, zondag en maandag. Vul je naam in op de lijst die uithangt in de klub! 
Enkel samen kunnen we dit succesvol organiseren! 
Mathie Dreesen, 09-09-2019

Dit weekend start nieuwe seizoen!

Best spelers, zoals vele van jullie wel al weten, dit weekend start het nieuwe seizoen. Er werd al heel wat  getraind en ik vermoed dat de meeste weer uitkijken naar de eerste match. Bij deze wil ik dan ook iedereen een aangenaam en een sportief, succesvol seizoen toewensen. Tafeltennis is nog altijd een ploegsport: een fijne ploeg sfeer, zal de resultaten ook positief beïnvloeden. Denk eraan, je medespelers rekenen op jou !

Mathie Dreesen, 28-04-2019

C-ploeg:Na kampioen in de reeks, nu ook algemeen kampioen 3de prov Limburg

Afgelopen zaterdag is de C-ploeg nu ook algemeen kampioen 3de provinciaal geworden. Kampioen in hun reeks waren ze al na voorlaatste speeldag. Zaterdag 27/4 zijn ze ook de sterkste gebleken tov de andere kampioenen in 3de prov. Er werd gespeeld in Malpertuus. Voormiddag stond de wedstrijd tegen Heusden B op het programma. Heusden speelden met C4, C6, C6 en E4. Na een spannende wedstrijd werd er gewonnen met 9 - 6. Namiddag volgende dan de wedstrijd tegen Centrum D. Zij traden aan met D0, D2, D2 en D6.  Tegen hen werd gewonnen met 9 - 3. 
Ons team bestond uit Albert K, Peter I, Masha K en Mathie D. 
Proficiat aan de C-ploeg met het schitterend seizoen en deze kers op de taart ! 
Jasper Van Ravenstein, 10-04-2019

Clubkampioenschappen leeftijd.

Afgelopen dinsdag, 9 april, vonden de eerste clubkampioenschappen van 2019 plaats. De meeste leeftijdsreeksen werden reeds gespeeld. De winnaar van de kadetten is Maarten, de winnaar van de junioren is Sven, de winnaar van de senioren 40+ en 50+ is Mattie H., de winnaar van de senioren 60+ is Wally en ten slotte de winnaar van de senioren 70+ is Jef.

Aankomende zaterdag, 13 april, vanaf 18u00 worden alle klassementsreeksen gespeeld en vanaf 20u00 begint ook de open reeks.
Dinsdag 16 april wordt er afgesloten met de leeftijdsreeks ouder dan 21.
Mathie Dreesen, 11-02-2019

Mascha Belgisch kampioen !!!

Op zaterdag 9/2 is Mascha voor de eerste keer BELGISCH kampioen geworden in haar nog jonge carrière. Ze behaalde GOUD in de reeks meisjes miniemen dubbel samen met Colla Lauren (D4 - Hoeselt). 
In de reeks meisjes miniemen, eindigde ze op een mooie tweede plaats met de ZILVEREN medialle, na verlies van de finale tegen Duvivier Eliose (B6 - Malonne).
En natuurlijk, de BRONZEN medaille ontbrak ook niet: in de reeks miniemen gemengd dubbel, samen met Surmont Pepijn (D4 - Schulen).
Drie medailles op één dag op de nationale kampioenschappen, een ronduit schitterende prestatie van Mascha ! Proficiat van de hele klub. 
Het harde trainen en je doorzettingsvermogen, leveren je nu al nationale roem op. En dit is nog maar het begin, er wacht je nog een mooie carièrre. 
Veel succes!
Mathie Dreesen, 13-01-2019

Limburgse Kampioenschappen: Masha & Sven !

Deze vonden plaats in St.Truiden op 5 & 6 Januari:
Resultaten van onze spelers: 
- Jongens Junioren: 3de plaats Sven Apprermans
- Meisjes Miniemen: 1ste plaats Mascha Kovtoun
- Meisjes Miniemen Dubbel 1ste plaats: Mascha Kovtoun / Lauren Colla (Hoeselt)
- Miniemen gemengd: 2de plaats: Mascha Kovtoun / Pepijn Surmont (Schulen) 
Dikke proficiat aan beide spelers !  


Mathie Dreesen, 12-11-2018

Mascha VLAAMS kampioen !!!

Afgelopen weekend is Mascha VLAAMS kampioen geworden bij de meisjes miniemen !!! In de poule met de 8 beste miniemen uit Vlaanderen won ze elke wedstrijd zonder ook maar 1 set de verliezen. Een West-Vlaamse (2de) en een Antwerpse (3de) vervolledigden het podium. 
Proficiat Mascha !!!
Mathie Dreesen, 23-09-2018

Pizza Verkoop op 20 0ktober.

We zijn er weer met onze jaarlijkse verkoop van heerlijke pizza's. Bestellen voor 10 Oktober en afhalen op Zaterdag 20 Oktober tussen 12 en 15 uur op de klub! 
Plaats je bestelling tijdig !
Mathie Dreesen, 23-09-2018

Karten met Jasper op Do 1 Nov

Op Donderdag 1/11,  kan je gaan karten met Jasper op het circuit van Horensberg in open lucht te Genk. Prijs is 18€/pp. 
Meld je snel aan bij Jasper. 
Mathie Dreesen, 02-01-2018

2018 Nieuwjaarsreceptie

Gelukkig nieuwjaar namens KTTC Jevota. Het allerbeste gewenst voor 2018 namens de club. Maak er weer een sportief en vreugdevol jaar van met de nodige ontspanningsmomenten, ook bij ons op de club. 

Graag nodigen we jullie uit op onze nieuwjaarsreceptie van aanstaande zaterdag 5/1.

De receptie start om 19u30

De groepswandeling zal starten om 18u30, afhankelijk van de weersomstandigheden. Een route van ongeveer 3km is voorzien.

Mathie Dreesen, 07-12-2017

Mascha nu ook gehuldigd door gemeente lanaken

Op 1 december vond de huldiging van de lokale sportkampioenen van 2017 plaats in het cultureel centrum van Lanaken. 
Natuurlijk was Mascha ook bij de gelukkigen: ze werd ook door de gemeente Lanaken bekroond tot 'beloftevolle jongere van de gemeente'. 
Zie hieronder de link naar het artikel op de site van de gemeente.
Gefliciteerd Mascha ! 
http://www.lanaken.be/Nieuwberichten/Sportkampioenen_2017_gehuldigd?utm_medium=email&utm_campaign=Onderwijsstraat+wordt+tweerichtingsstraat+...&utm_source=YMLP&utm_term=dsresource%3Fobjectid%3D51585532-0...
Mathie Dreesen, 16-11-2017

Mascha 2de op Vlaamse Jeugdkampioenschappen!

Proficiat Mascha! 
Ik citeer de VTTL site: 
"Ook bij de meisjes miniemen stond er een dame uit de topsportschool op het hoogste schavot. Sara Devos (West-Vlaanderen) kroonde zich ongeslagen tot winnaar van het Vlaamse kampioenschap. 2 dames uit Limburg bezetten het podium op de plaatsen 2 en 3. Maria Kovtoun (Limburg) wist alles vrij eenvoudig te winnen (behalve tegen Sara) en won het zilver. Leen Cardinaels (Limburg) plaatste zich op een 3de plaats."
Mathie Dreesen, 31-08-2017

Start nieuwe seizoen !

In 't weekend van 15/9 - 16/9 kunnen we weer opslaan voor een nieuw tafeltennis seizoen. Bij deze wens ik ale spelers alvast een succesvol en sportief seizoen toe. 
Denk eraan je speelt in een ploeg, je makkers rekenen op jou! 
Indien je een weekend toch bezet bent, laat het dan tijdig weten: vul je afwezigheid in op de website of laat het tenminste mezelf weten, minstens een week op voorhand.
Tenslotte het belangrijkste: "have fun" !!!

Mathie Dreesen, 31-08-2017

Start nieuwe seizoen !

In 't weekend van 15/9 - 16/9 kunnen we weer opslaan voor een nieuw tafeltennis seizoen. Bij deze wens ik ale spelers alvast een succesvol en sportief seizoen toe. 
Denk eraan je speelt in een ploeg, je makkers rekenen op jou! 
Indien je een weekend toch bezet bent, laat het dan tijdig weten: vul je afwezigheid in op de website of laat het tenminste mezelf weten, minstens een week op voorhand.
Tenslotte het belangrijkste: "have fun" !!!

Mathie Dreesen, 27-03-2017

Benjamin namiddag op Maandag 3 April

Tijdens de paasvakantie, op maandag 3 April van 14u tot 17u, is er een benjamin namiddag die door gaat in onze klub. 
De Vlaamse Tafeltennis liga nodigt alle benjamins (= jongeren geboren in 2008 of later) uit op deze onvergetelijke namiddag.
Lid zijn van de klub is niet vereist, Je kan dus je jongere broertje, zusje, neefje, nichtje of vriend (in) inschrijven. 
Ze zullen op een speelse manier aan bal gewennning doen en kennismaken met tafeltennis. Paletjes zijn niet nodig, ze zijn aanwezig in de klub. 
Je kan je inschrijven bij Bart F, Leo of mezelf tenlaatste op 30/3 door je naam en geboortedatum door te geven. 


Mathie Dreesen, 19-02-2017

Hieringe biete !

Zoe es elk joar, auch deze Aswoonsdeg 1/3 hieringe biete in os klubke !!!
Zörrig dat ze der auch bes !!!
Vanaaf een oor of haaf ach.
Mathie Dreesen, 15-02-2017

Griekse eetdag afgelopen weekend

Ik wil nog even terugkomen op de eetdag afgelopen weekend: het Grieks eten was geweldig ! De afwezigen hebben wat gemist ! Een dikke proficiat aan de koks. Alles is rimpelloos verlopen dankzij de uitstekende organisatie van Ester en Jeroen D. 
Natuurlijk ook een dank-je-wel aan alle helpende handen van de leden. 

Mathie Dreesen, 07-01-2017

Gelukkig Nieuwjaar !!!

Aan ale leden en vrienden van onze tafeltennis klub een gezond en gelukkig 2017 toegewenst namens het hele bestuur !
Moge jullie in het nieuwe jaar veel sportieve vreugde beleven.
De nieuwjaarsreceptie vindt plaats op Za 7/1 vanaf 19.30u. 
Allen haretelijk welkom !

Het Jevota Bestuur.
Mathie Dreesen, 19-11-2016

Pizza verkoop

Een dank-je-wel aan allen die zich hebben ingezet om pizza's aan de man te brengen. Er werden bijna de helft meer pizza's verkocht dan verleden jaar ! 
De opbrengst zal goed worden besteed aan de werking van de klub. 
Proficiat !!!

Mathie Dreesen, 11-11-2016

Pizza's afhalen op 12/11 !

Niet vergeten! Nu zaterdag kunnen jullie de bestelde pizza’s afhalen op de club tussen 12 en 18 uur.

Mathie Dreesen, 15-10-2016

Fantastische prestatie jeugdspelers Lanaken !

Tijdens het Provinviaal Jeugdriterium Fase1 op 2/10, hebben niet minder dan 4 spelers van onze klub een 1ste plaats gehaald in hun reeks (op een totaal van 9 reeksen): 
- meisjes pré-min: Maria Kovtoun
- jongens pré-min afd.2A: Cas Heedfeld
- jongens cad-jun-J21 afdeling A: Albert kovtoun
jongens cad-jun-J21 afdeling 2A: Jasper Van Ravenstein
Deze spelers wonnen alle matchen in hun reeks !
Ook een geweldige prestatie van Laurens Bruninx, die bij z'n 1ste tornooi al dadelijk 2 matchen wist te winnen. 
Allen een welverdiende proficiat! 
We kijken uit naar hun prestatie tijdens de 2de fase op 27/11. 
Mathie Dreesen, 02-10-2016

Ziekenfonds korting lidgeld

Via jullie ziekteverzekeringsfonds kunnen jullie 15€ van jullie lidgeld terugtrekken per ingeschreven persoon.  Een email met het formulier van de CM en De Voorzorg werd jullie toegezonden. 

Voor de geïnteresseerden, vul jullie gegevens in en bezorg ons het papier zodat wij het verder kunnen aanvullen en aan jullie terugbezorgen. We hebben ook enkele kopieën op de club liggen.

Maak er gebruik van ! 

Mathie Dreesen, 08-02-2016

Hieringe biete

Zoe als elk joar, auch deze woonsdeg 10/2 hieringe biete in de klub!!!
Zörrig dat ze der auch bes !!!
Vanaaf een oor of haaf ach.
Mathie Dreesen, 29-12-2015

Nieuwjaarsreceptie 2 Januari 2016 . Gratis drank met een hapje !!!

Op 2 Januari vanaf 19.30u zetten we samen tradiegetrouw het nieuwe jaar 2016 in met een hapje en een drinkje in ons lokaal. 
Jullie met je partner, zijn allen van harte welkom! 
Alvast een gelukkig en sportief 2016 toegewenst vanwege het hele bestuur. 
Moge 2016 van alle goede en fijne dingen een beetje meer brengen. 
Martijn Nickmans, 01-11-2015

Pizzaverkoop

Er kunnen weer pizza's gekocht worden bij alle leden!

Hier vinden jullie de soorten pizza’s (27 cm) en de verkoopprijs:

 

Pizza Bolognese                          4,50 €          kaas, olijven, vleessaus met tomaat

Pizza Capricciosa                         5,00 €          saus, kaas, ham, champignons

Pizza Hawaï                                5,00 €          saus, kaas, ham, ananas

Pizza Salami                               5,00 €          saus, kaas, salami, champignons

Pizza Margharita                         4,50 €          saus, kaas, olijven

Pizza Hollandèse (vegetarisch)       5,00 €          saus, champignons, kaas,paprika,olijven

Pizza 4 seizoenen                        5,50 €          saus, hesp, champignons, kaas, paprika,                                                           olijven, artisjok, asperges

Pizza zeevruchten                       5,50 €          champignons, kaas, paprika, olijven,                                                                zeevruchten

Bestellingen kunnen doorgegeven worden tot 13 november 2015.
Martijn Nickmans, 17-09-2015

Start seizoen

Vanaf deze week starten we opnieuw met de competitie, we wensen dan ook iedereen zeer veel succes! Jevota, go,go,GO!

Uiteraard mogen de supporters altijd de spelers komen aanmoedigen!! 
Mathie Dreesen, 05-09-2015

Di 8/9 om 20.30u: Info avond voor alle leden

Zoals gebruikelijk bij de start van het nieuwe seizoen, organiseren we een info avond om de activiteiten binnen de klub en de trainingen toe te lichten. Verder willen we enkele algemene afspraken maken en de mensen voorstellen die de drijvende kracht achter de klub zijn en bij wie julie terecht kunnen. 

Tot dinsdag ! 

Het bestuur. 
Mathie Dreesen, 05-08-2015

Start nieuw seizoen 2015-16.

Vanaf deze week (3 Augustus),  start de voorbereiding op het nieuwe seizoen: 
Er zijn trainingen voorzien op: 
- Maandagavond 19.00u - 20.30u Jeugdtraining (beginnelingen)
- Dinsdagavond 19.30u - 21.00u Jeugdtraining 
- Donderdagavond 20.15u - 21.45u gevorderden training 

Sportieve groeten vanwege het bestuur. 
Mathie Dreesen, 08-06-2015

Vlaams kampioen in onze Klub !

Op 31 Mei werd Maria Kovtoun Vlaams kampioen bij de Jeugd Benjamin Meisjes:
1. KOVTOUN MARIA................. Lanaken ............ NG 
2. LABAERE MANOE ................Zandvoorde......... NG
3. MYRZOYEVA KSENIYA........ Gullegem.............NG

Ze deed dit op een opmerkelijke wijze door nl. al haar 6 wedstrijden die dag met een 3 - 0 winst score af te sluiten zonder enig set verlies. 
Ze is dan ook een terechte kampioen. 

Proficiat in naam van de hele klub aan Maria maar ook aan haar coach Bart F. !!!
Mathie Dreesen, 04-05-2015

Klub Kampioenschappen 6 - 7 en 8 Mei !

Naar jaarlijkse gewoonte wordt er na de competitie de klub kampioenschappen ingericht. Zie hieronder voor het programma. BE THERE !!!

Woensdag 6 mei:
19h00: Alle jeugdreeksen ( tot -21 )
20h00: recreatie en veteranen

Donderdag 7 mei: ( iedereen speelt in zijn eigen reeks en 1 reeks hoger )
19h00: NG-reeks
19h30: E-reeks
20h00: D-reeks
20h30: C-reeks
21h00: B-reeks

Vrijdag 8 mei:
20h00: Open-reeks met handicap
20h00: Dubbel-reeks
Mathie Dreesen, 27-04-2015

A-ploeg promoveert naar 1ste Provinciale !!!

Na een thriller, vrijdagavond in en tegen Hechtel-Eksel, heeft onze A-ploeg de promotie naar 1ste provinciale weten af te dwingen. Op de laatste speeldag van de competitie, in een rechtstreeks onderling titel duel met de tweede in de reeks, kon de A-ploeg, aan het langste eind trekken. 
Na een 6 - 8 tussenstand (gelijkspel was voldoende voor promotie) werd het uiteindelijk 8 - 8. 
Een dikke proficiat aan Bart, Stef, Carlo, Roel en iedereen die dit seizoen deel uitmaakte van de A-ploeg! 
Zie ook de foto's in onze galerij. 

Kristof Nijs, 20-04-2015

kampioenschapswedstrijd

Vrijdagavond (24/04) om 20.00 speelt onze A-ploeg de wedstrijd van het kampioenschap tegen Hechtel-Eksel. Graag nodigen wij iedereen uit om te komen kijken.

Adres: Dennestraat 8
3940 Hechtel-Eksel

Succes jongens
Mathie Dreesen, 25-03-2015

Koppeltornooi op Za 4 April

Ons jaarlijks koppeltornooi vind plaats op zaterdag 4 April vanaf 10u. Inschrijven kan bij Bart Franssen. 
Bedoeling is een koppel te vormen met minstens één niet-aangesloten lid (bij VTTL) om dan onderling een tornooi spelen. Zowel jongens, meisjes of mix koppels zijn toegelaten. Broodjes voor 's middags zijn te verkrijgen.

Veel plezier en succes !
Mathie Dreesen, 08-03-2015

Pizza verkoop op Za 21/3 !

Vul de pizza kaart in die je gekregen heb en lever ze in bij Martijn N. uiterlijk op 13/3 ! De pizza's worden vers bereid en kunnen dus worden ingevroren. 
Afhalen kan in 't lokaal op 21/3 tussen 15u en 19u. 
De opbrengst wordt gebruikt voor de werking van onze klub.
Mathie Dreesen, 16-02-2015

Hieringe biete op 18/2 !

Zoe als elk joar, auch deze as woonsdeg hieringe biete in de klub!!!
Zörrig dat ze der auch bes !!! 
De veskes zien vur niks. 
Vanaaf een oor of haaf ach.

Met os prinses Hanny I van de Gelliker Galliaren !!!
Mathie Dreesen, 30-12-2014

Nieuwjaars Receptie

HAPPY NEW YEAR 2015 PARTY  op Za 3 Januari!!!
       vanaf 19.30u in ons lolaal
Martijn Nickmans, 27-11-2014

Bezoek Sinterklaas

Op woensdag 3 december 2014 bezoekt Sinterklaas samen met zijn pieten onze club. Uiteraard ben jij van harte welkom! Aangezien hij het erg druk heeft weten we niet exact om hoe laat precies hij zal aankomen. We verwachten hem rond 19.00 uur - 19.30 uur. Tot dan! 
Kristof Nijs, 25-10-2014

bloso foto-wedstrijd

Wij doen met de club mee aan een wedstrijd van BLOSO.
Met een van de foto's zijn we door de voorrondes geraakt en nu moeten we zoveel mogelijk stemmen halen. De twee foto's met de meeste stemmen per groep vallen in de prijzen. Dus gelieve allemaal op onze foto te stemmen.
Na het inloggen: Limburg>>>fair play>>>tafeltennisclub jevota

http://www.sportclubszijngoedbezig.be/inzending/420

Deel het met je familie, vrienden, collega's, ... 
en help onze club om te winnen.
Alvast bedankt!!

Martijn Nickmans, 28-08-2014

Info-avond 9/9/'14

Beste leden,

Zoals ieder jaar is er aan de start van het nieuwe seizoen een info-avond voorzien. Tijdens deze avond proberen we ervoor te zorgen dat iedereen op de hoogte is van:  veranderingen in de club, de algemene werking binnen de club, wanneer welke activiteiten zijn, bij wie moet ik terecht met mijn vraag?, enz, 

We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen op dinsdag 09/09/2014 omstreeks 19.30 uur. 

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur  
Kristof Nijs, 23-08-2014

12 uren toernooi

Beste leden,

Om ons optimaal voor te bereiden op het nieuwe seizoen, gaan we dit jaar een 12-uren toernooi organiseren zodat iedereen voldoende matchritme heeft om de competitie aan te vatten. Dit gaat door op zondag 31 augustus. Om zowel Jong als oud de kans te geven om deel te nemen starten we al om 09h00 en gaan we door tot 21h00
 
Meedoen is GRATIS. We vragen wel aan iedereen om op tijd aanwezig te zijn omdat het een hele organisatie is voor zoveel wedstrijden te kunnen plannen. Iedereen zou toch de mogelijkheid moeten hebben om minstens 10 wedstrijden te spelen. Elke wedstrijd bestaat uit 4 sets ( 4-0, 3-1 of 2-2 ).
Alle matchen worden gespeeld met voorgift volgens de handicap-tabel.

Rond de middag voorzien we tegen democratische prijzen soep en hotdogs. Voor het avondeten gaan we gezamenlijk iets bestellen. ( Frietjes, kebab, pizza, ... ). Tijdens het toernooi zullen we hiervoor de bestellingen opnemen.

Elk lid dat graag wilt meedoen, gelieve je in te schrijven voor 29 augustus door een mailtje te sturen naar franssenbart@gmail.com. Om alles in goede banen te leiden hebben we ook vrijwilligers nodig die deze dag willen komen helpen! Ook hiervoor mag je een mailtje naar mij sturen. Gelieve hierbij ook aan te geven hoelang je wilt helpen. We hebben hier ook genoeg mensen nodig zodat niemand 12 uur aan een stuk achter de toog hoeft te staan.

Met sportieve groetjes,

Het bestuur van TTC Jevota
Martijn Nickmans, 30-03-2014

Koppeltornooi zaterdag 12 april 2014

Tafeltennis koppeltornooi

op zaterdag 12 april organiseren wij ons eerste koppeltoernooi.
Deze gaat door in ons lokaal op Biesweg 16 in Gellik van 10h30 tot 17h30.

Wat is een koppeltornooi?
Dit is een toernooi waarin ploegjes van 2 spelers het tegen elkaar opnemen.
Afhankelijk van het aantal inschrijvingen zullen dit enkel dubbelmatchen zijn, of een combinatie van enkelmatchen met dubbelmatchen.

Wie mag meedoen?
Iedereen! Op voorwaarde dat er minstens 1 van de 2 personen NIET lid is van een tafeltennisclub. Dit tornooi
is bedoeld om mensen kennis te laten maken met onze sport. 

Hoe inschrijven?
Inschrijven kan tot en met woensdag 9 april door een mailtje te sturen met de naam van beide spelers naar een van de volgende e-mailadressen:
info@jevota.be, dieter.brasseur@dvvlap.be of franssenbart@gmail.com. Inschrijving is volledig GRATIS!

Moet ik mijn eigen materiaal meenemen?
Indien je zelf over een palletje bezit mag je die altijd gebruiken. Maar dit is niet verplicht. Er zijn genoeg palletjes op de club beschikbaar.

Is er eten voorzien?
Er zullen broodjes verkocht worden tegen democratische prijzen.

Hopelijk ben jij erbij !! 
Mathie Dreesen, 02-03-2014

5/3 vanaaf 19.00 oor : Hieringenbiete ien de klub ---ALAAF, ALAAF !!!

Zoe aals eder jaor ouch now wir ne lekkere hiering (vur niks !) bij e pintje. Met karnevals meziek van Mattie!!

Kom allemaol en ver zette de blumkes nog eens boete vur dat ver het pekske wir in de kas legge !!!

ALAAF, ALAAF, ALAAF ...................... ! ! !

Mathie Dreesen, 28-12-2013

Nieuwjaarsreceptie op Za 4/1/2014 om 19.30u

Namens het bestuur, voor alle leden en hun familie een gezond, voorspoedig en sportief 2014!

En zoals steeds wordt het nieuwe jaar ingezet met een hapje en een drankje op Za 4/1/2013 om 19.30u.

Alle leden met de ouders van de jeugd zijn van harte uitgenodigd!

Mathie Dreesen, 21-11-2013

Sinterklaas training op Do 5/12

Let op !!!

De jeugdtrainingen (groep 1, 2 en 3) gaan NIET door op Dinsdag 3/12 maar worden verzet naar Donderdag 5/12. Er is dan een speciale sinterklaas training voorzien ! Zorg dat je erbij bent !

Mathie Dreesen, 23-10-2013

Ekiden aflossingsmarathon in Brussel op 19/10/2013

Afgelopen zaterdag hebben we met onze klub voor het tweede opeenvolgend jaar deelgenomen aan deze aflossings marathon in en rond het Koning Baudewijn Stadion. Met een team van zes lopers ‘De Jevota runners” (Johan M., Linda S, Jeroen D, de gebroeders Degraeuwe en mezelf) hebben we de marathonafstand overbrugt. Jammer genoeg zat er dit jaar geen tweede team meer in.
Die dag vertrokken we om 10 uur richting Brussel met een mooi zonnetje in de rug. Gelukkig geen regen meer zoals verleden jaar. Om 11.30u met onze VIP kaartjes (dank je Johan M.!!!) parkeren tot net voor het stadion en ,net zoals onze “Rode Duivels”, met onze tassen in de hand de VIP tent binnengestapt. Na het nodige lichte ontbijt, werd om 13u de start gegeven door de Japanse ambasadeur Sakaba san. Met z’n allen konden we ervaren dat het parcours in het park achter het stadion heuvelachtig is, wat het een zware loop maakte. Na 3u:24min:04sec liep Jeroen door de haag van chearladies over de meet. Daarmee waren we exact 15 seconden trager dan vorig jaar! We eindigden als 295ste team op een totaal van ±1500 teams! We mogen dus best tevreden zijn van onze prestatie. Een speciale vermelding nog voor onze snelste loper Koen (gemiddelde snelheid van 15,59km/u) en voor Linda, onze enige dame in het team!

Volgend jaar willen we terug gaan met twee teams!
Dus best nu al beginnen te trainen, excuses worden niet meer aanvaard Hilde!

Mathie Dreesen, 07-10-2013

Maandagavond lokaal open

Wist je dat al enige tijd ons lokaal ook op maandagavond open is. Vanaf 19.30u tot 22.30u kan je er terecht om een balletje te slaan. Hanny zal er zijn om je dorst te lessen !!!

Mathie Dreesen, 23-09-2013

Ekiden aflossings marathon in Brussel op Za 19/10.

Net zoals verleden jaar, gaan we ook nu weer deelnemen aan de aflossings marathon in Brussel, in en rond het Heizelstadion. In teams van 6 lopers wordt een marathon afgelegd. Omdat we dit jaar een tweede ploeg willen vormen zijn we nog op zoek naar een 5-tal lopers die een gedeelte van de marathon willen afleggen.
Dames aarzel niet!
De afstanden zijn 5 km + 10 km + 5 km + 10 km + 5 km + 7,195 km.
Start wordt gegeven om 13u.
Inschrijven kan nog tot einde van de maand bij Johan Mooren of mezelf.

Kom op, een 2de team moet kunnen, schrijf je snel in !!! 

Kristof Nijs, 20-09-2013

De nieuwe truitjes

De truitjes zijn geleverd. Ze zijn af te halen in het clublokaal op volgende dagen

- Zaterdag 21 september vanaf 10.00 - 11.30
- Dinsdag 24 september vanaf 19.00 - 24.00
- Woensdag 25 september vanaf 20.00 - 24.00
- Donderdag 26 september vanaf 19.00 - 24.00
Martijn Nickmans, 15-09-2013

50 Jarig bestaan 7 september '13

Al onze foto's van de academische zitting staan online! Je kan ze hier bekijken op www.jevota.be of op onze Facebook pagina! 

Een dikke dankjewel aan onze TOP-fotograaf Mattie Heusschen! Bedankt voor de prachtige foto's! 

Overigens een dankjewel aan iedereen die aanwezig was. Een dikke merci aan iedereen die ons feest heeft doen slagen (sponsors, vrijwilligers, ... )

Het was een geweldig feest! 

Martijn Nickmans, 08-05-2013

Foto's Eindeseizoensfeest

Hallo iedereen!

De super mooie foto's van het eindeseizoensfeest staan online. Je kan ze vinden onder de afdeling "Foto's" hier op de website.

Een bijzonder woordje van dank aan Mattie Heusschen voor het maken van deze prachtplaatjes! 


Martijn Nickmans, 14-03-2013

Clubkampioenschappen

Op donderdag 28, vrijdag 29 en zaterdag 30 maart zullen er naar jaarlijkse gewoonte de clubkampioenschappen gehouden worden. Er zal gestreden worden voor de eretitel: "de clubkampioen". Hopelijk zal het weer een aangename maar spannende strijd worden. ' Dat de beste mogen winnen! ' 
Martijn Nickmans, 10-12-2012

Kampioenenhulde 7/12/2012

Op vrijdag 7 December werden onze kampioenen van afgelopen seizoen gehuldigd op de kampioenenhulde van de Sportraad van Lanaken. Onze kampioenen in 5e provinciale waren: Wim Franssen, Kristof Nijs, Niels Vanlook, Daniel Mertens en Guido Dreesen. Nogmaals een dikke proficiat !

 

Hieronder de link naar alle foto's van deze avond:

http://www.lanaken.be/Vrije_Tijd/Sport/Fotogalerij/Foto_s_kampioenenhulde_2012

Mathie Dreesen, 04-11-2012

België - Schotland op groot scherm

Op 16 oktober hebben we een voetbalavond georganiseerd in de club t.g.v. België-Schotland. De match kon gevolgd worden op groot scherm en de hele avond waren er gratis frituurhapjes!

Ziehier wat sfeerbeelden.

Mathie Dreesen, 03-11-2012

Ekiden Aflossingsmarathon

Op 13/10/2012 werd er door Jeroen M, Jeroen D, Johan D, Bart F, Jelle V en mezelf een aflossingsmarathon gelopen te Brussel in en rond het Koning Boudewijn stadion (park van Laeken). Met deze 6 lopers werd een marathon afgelegd. Iedere deelnemer nam een stukje van de totale afstand voor z'n rekening.

We werden ingeschreven door Johan Mooren die door omstandingheden niet kon deelnemen maar echter op een heel waardige wijze werd vervangen door Johan Degraeuwe. Johan Mooren had er echter voor gezorgd dat we toegang hadden tot de VIP lounge van de hoofdsponsor van het evenement. Drinken en eten naar hartenlust tussen veel bekend volk van de atletiekwereld. Zie foto’s. Bedankt Johan!

Ziehier ons resultaat: ons team TTC JEVOTA werd 353e op een totaal van 1223 teams! Met een tijd van 3u 22min 49sec en een teamgemiddelde van 12,48 km/u! Dus zeker niet slecht, al moet ik het zelf schrijven! Onze snelste loper werd Jelle die de 6,4 km met een gem. snelheid van 14,28 km/u aflegde! Hij werd kort gevolgd door Johan die tegen 14,12 km/u liep over 10,2 km!
Volgend jaar nemen we weer deel en ons doel is om minstens 2 teams te vormen! Dus trainen maar!

Gedetailleerde uitslag volgt nog!

Sportieve groeten, Mathie Dreesen

Peter Mesotten, 02-11-2012

Nieuwe website online

Vandaag is de nieuwe website van Jevota online gegaan.

Login

Contact

T.T.C. Jevota Lanaken Biesweg 16 3620 Gellik

089/71.45.35 info@jevota.be

Meer informatie
Nieuw wachtwoord aanvragen

Vul je emailadres in en klik op de knop. Je zal op dit adres een link ontvangen
waarmee je een nieuw wachtwoord kan laten genereren.


Even geduld...
De server is momenteel bezig om je opdracht te verwerken.
Dit kan enkele seconden duren.

Als dit scherm niet verdwijnt, herlaad dan de pagina.
Hierdoor verlies je mogelijk wel gegevens.